Ανακοινώσεις
29/09/2017

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΒΕ Λάρνακας

 Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ετήσια Γ.Σ του ΕΒΕ Λάρνακας τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Golden Bay.

Στην Γ.Σ παρευρέθησαν ο Υπουργός ΕΕΒΤ, Δημάρχοι και Κοινοτάρχες, Βουλευτές της Λάρνακας, ο Μητροπολίτης Κιτίου, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, εκπρόσωποι των τοπικών ΕΒΕ, Συντεχνιών, ημικρατικών οργανισμών, κυβερνητικών τμημάτων και επιχειρηματίες της Λάρνακας.

Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός ΕΕΒΤ αναφέρθηκε στο θέμα της μετακίνησης των πετρελαιοειδών, στην άνοδο η οποία παρατηρείται στους τομείς της οικονομίας και ειδικότερα στον τουρισμό , ενώ μετέφερε την επιθυμία της κυβέρνησης για συνεργασία στην πραγματοποίηση των αιτημάτων της Λάρνακας.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Φ. Πηλίδης αναφέρθηκε στις σημαντικές προσπάθειες των Επιμελητηρίων για άνοδο της οικονομίας , ενώ δεν παρέλειψε να συστήσει αυτοσυγκράτηση για αιτήματα από το Συνδικαλιστικό Κίνημα, όπως και να ζητήσει από το Κράτος περισσότερη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Όθωνας Θεοδούλου προέβη σε διαχρονική αξιολόγηση της τοπικής οικονομίας κατά τομέα, ενώ δεν παρέλειψε να κατανείμει ευθύνες για κακούς χειρισμούς, οι οποίοι κοστίσαν στην Λάρνακα.