Ανακοινώσεις
11/01/2018

Ενημέρωση των μελών του ΕΒΕ Λάρνακας από την Υπηρεσία ΦΠΑ για νέες Νομοθεσίες                                              

Κατόπιν πρόσκλησης του ΕΒΕ Λάρνακας, η Υπηρεσία ΦΠΑ υπο τον Διευθυντή της κ. Δημήτρη Στυλιανού πραγματοποίησε ενημέρωση στα γραφεία του Επιμελητηριου Λάρνακας σε ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, αναφορικά με τη νέα νομοθεσία για επιβολή ΦΠΑ στις πωλήσεις μη ανεπτυγμένης οικοδομήσημης γης και στις μισθώσεις ακινήτων, ως επίσης και για τη νομοθεσία για ΦΠΑ 5% στην αγορά ή ανέγερση μόνιμης κατοικίας.                                                                                    

Κατά την ενημέρωση ο Διευθυντής του ΦΠΑ απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις, ενώ ζήτησε όπως για    οποίεσδήποτε απορίες ή  ερωτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία ΦΠΑ.

                                                                           

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Σταύρος Σταύρου ευχαρίστησε τον κ. Δ. Στυλιανού για την ενημέρωση και επεσήμανε τη σημασία των ενημερώσεων των επιχειρηματιών για τις νέες νομοθεσίες, γεγονός που θα επιτρέψει την αποφυγή δαπανηρών λανθασμένων αποφάσεων, λόγω άγνοιας των κανονισμών.

Ο κ Στ. Σταύρου ευχαρίστησε τον Διευθυντή του ΦΠΑ και τους Λειτουργούς της Υπηρεσίας για τη συνεργασία και για την άμεση ανταπόκριση τους, προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα οι επιχειρηματίες της Πόλης για τις νέες Νομοθεσίες.