Ανακοινώσεις
26/10/2018

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Λάρνακας την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Golden Bay.

Στην Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν ο Υπουργός ΕΕΒΤ, ο Μητροπολίτης Κιτίου, ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας, Δήμαρχοι,  Κοινοτάρχες , Βουλευτές Λάρνακας , ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΒΕ, Πρόεδροι τοπικών ΕΒΕ, εκπρόσωποι τοπικών ΕΒΕ, Συντεχνιών, ημικρατικών οργανισμών, κυβερνητικών τμημάτων ,επιχειρηματίες και Μέλη του ΕΒΕ Λάρνακας.

Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός ΕΕΒΤ κ. Λακκοτρύπης αναφέρθηκε στην άνοδο η οποία παρατηρείται στους τομής της οικονομίας και ειδικότερα στον Τουρισμό, στην διαδικασία μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου ενώ μετάφερε την επιθυμία της κυβέρνησης για συνεργασία στην πραγματοποίηση των αιτημάτων της Λάρνακας.

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Μαυρουδής στο χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου του ΚΕΒΕ αναφέρθηκε στα ζητήματα της οικονομίας όπως και στις δραστηριότητες του ΚΕΒΕ και των τοπικών Επιμελητηρίων.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Σταύρος Σταύρου στην δική του ομιλία αναφέρθηκε στο θέμα μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, το ενιαίο έργο Λιμανιού-Μαρίνας, στην κατάσταση της τοπικής οικονομίας με ιδιαίτερες αναφορές στην άνοδο του Τουρισμού ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκτενώς στο θέμα της κατοχύρωσης του χαλουμιού καθότι η Λάρνακα συγκεντρώνει την πλειοψηφία του εξαγωγών όπως και της παραγωγής γάλακτος.