Ανακοινώσεις
07/10/2019

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2019

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας στο ξενοδοχείο Lordos Beach την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 παρουσία του Γενικού Διευθυντή του ΕΕΒΤ κ. Στέλιου Χειμώνα, των Δημάρχων Λάρνακας, Αραδίππου, Βουλευτών Λάρνακας, του Προέδρου και αναπληρωτή Γραμματέα του ΚΕΒΕ, του Προέδρου της Αρχής Λιμένων, εκπροσώπων Τοπικών ΕΒΕ, Επαρχιακών Συντεχνιών, Κομμάτων, Κυβερνητικών Υπηρεσιών, Ημικρατικών Οργανισμών, εκπροσώπων Πρεσβειών και Επιχειρηματιών της Λάρνακας και μελών του ΕΒΕ Λάρνακας.

Σε χαιρετισμό του Υπουργού ΕΕΒΤ που ανέγνωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Δρ. Στέλιος Χειμώνας, ο Υπουργός εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους «Λαρνακείς επιχειρηματίες – μέλη του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου για τη συμβολή τους στην επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίσαμε στην προστασία των υπερπολύτιμων εμπορικών μας σημάτων για το χαλούμι».

Η κυβέρνηση τόνισε προσπαθεί να είναι στο πλευρό των επιχειρηματιών της Λάρνακας, στηρίζοντας και κατά το δυνατόν διευκολύνοντας το έργο που επιτελούν.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης στην δική του ομιλία έκανε έκκληση προς την Κυβέρνηση για προώθηση και επίσπευση των διαδικασιών για υλοποίηση του ενιαίου έργου Λιμανιού – Μαρίνας. Τόνισε ότι το ΚΕΒΕ θα είναι πάντοτε στο πλευρό των Λαρνακέων.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Σταύρος Σταύρου είπε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Λάρνακα προχωρεί και αναπτύσσεται» και πρόσθεσε πως «η επόμενη δεκαετία ανήκει στη Λάρνακα. Ως Επιμελητήριο θα κάνουμε το παν δυνατό, συνεργαζόμενοι με κάθε τοπικό φορέα και κάθε επαγγελματία, για να ενθαρρύνουμε και να διευκολύνουμε τον δυνητικό επενδυτή μέσω άρτιας ενημέρωσης και στοχευμένων ενεργειών», είπε, και πρόσθεσε ότι «σοβαρός σκόπελος παραμένει η συνεργασία του κράτους για την υλοποίηση έργων υποδομής, τα οποία καθυστερούν, πολλες φορές αδικαιολόγητα».