Ανακοινώσεις
24/11/2019
Ενημέρωση στο ΕΒΕ Λάρνακας (Πέμπτη 21 Νοεμβρίου) από τον Δημοτικό Μηχανικό Λάρνακας, για την εξέλιξη των έργων της πόλης.

Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση στο Επιμελητήριο Λάρνακας την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου από τον Δημοτικό Μηχανικό Λάρνακας κ. Ανδρέα Καρακατσάνη.

Ο κ. Καρακατσάνης ενημέρωσε για τα υπο εξέλιξη έργα στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας τα οποία περιλαμβάνονται στα διαρθωτικά ταμεία, για οδικά έργα, για το θέμα της αδειοδότησης ψηλών κτιρίων , για σημαντικά ιδιωτικά έργα στη Λάρνακα, όπως νέες ξενοδοχειακές μονάδες, το Mall κ.α. Ο Δημοτικός Μηχανικός επίσης απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν το ενιαίο έργο Λιμανιού- Μαρίνας, τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, το αποχετευτικό κ.α.

Ο Αντιπρόεδρος Εμπορίου του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Ευάγγελος Μούσκος εκ μέρους της Επιτροπής Εμπορίου του Επιμελητηρίου, ευχαρίστησε τον κ. Καρακατσάνη για την ενημέρωση, επισημαίνοντας ότι από το τέλος του 2020 τα σημαντικά έργα στο εμπορικό κέντρο θα έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να έχει προχωρήσει σημαντικά η διαδικασία μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, όπως και σημαντικών ιδιωτικών και οδικών έργων.