Ανακοινώσεις
08/01/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λάρνακας συνάντηση των Βουλευτών Λάρνακας, του Δημάρχου και του Επάρχου της πόλης με τα μέλη του ΕΒΕ Λάρνακας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα μεγάλα θέματα που αφορούν την πόλη και επαρχία Λάρνακας, όπως οι μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, το ενιαίο έργο Λιμανιού – Μαρίνας, η ολοκλήρωση του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας (3η και 4η φάση), αλλά και θέματα που αφορούν τον Πολεοδομικό Σχεδιασμό της Λάρνακας, το σχέδιο περιοχής των πρώην Διυλιστηρίων κ.α.

Τόσο ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος, όσο και οι Βουλευτές της πόλης διαβεβαιώσαν για την πρόοδο των διαδικασιών μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, όπως και για τη διαδικασία κατακύρωσης του ενιαίου έργου Λιμανιού – Μαρίνας ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρνακας κ. Στ.Σταύρου διαβεβαίωσε για την προσπάθεια και επιθυμία του ΕΒΕ Λάρνακας για ενιαία αντιμετώπιση των τοπικών θεμάτων από τον Δήμο , τους Βουλευτές και τα σύνολα της πόλης, ενώ εισηγήθηκε και έγινε η πρόταση αποδεκτή, όπως κληθεί ακόμα μια σύσκεψη, όπου θα εξεταστεί ο συνολικός σχεδιασμός και η μελλοντική προοπτική της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.