Ανακοινώσεις
08/09/2020

Συνάντηση Υπουργού Μεταφορών με το Δ.Σ του ΕΒΕ Λάρνακας παρουσία και του εκπροσώπου της επιτυχούσας Κοινοπραξίας, για το ενιαίο έργο Λιμανιού – Μαρίνας.

Παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γ.Καρούσου, του Γ.Δ του Υπουργείου κ. Στ. Μιχαήλ και των μελών του Δ.Σ του ΕΒΕ Λάρνακας, ο συντονιστής της Κοινοπραξίας Eldeman Holding B.V και Alexandrou Corporate Services, κ. Πάνος Αλεξάνδρου, παρουσίασε το ενιαίο έργο Λιμανιού – Μαρίνας, το οποίο θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη κάθε τομέα της τοπικής οικονομίας, για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Κατά τη συνάντηση απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις και από τους χρήστες του Λιμανιού με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις, παρουσία και εκπροσώπων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με σκοπό την καλύτερη επαφή και διευκόλυνση των χρηστών του Λιμανιού, ενόψη της ανάληψης του έργου Λιμανιού – Μαρίνας από την επιτυχούσα Κοινοπραξία.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Στ.Σταύρου ευχαρίστησε τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Καρούσο, τον Γενικό Διευθυντή κ. Στ.Μιχαήλ, όπως και το Προσωπικό του Υπουργείου για την συνεργασία στην πραγματοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου.

Ιδιαίτερη σημασία έδωσε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας στη διάθεση, τόσο του Υπουργείου , όσο και της Κοινοπραξίας για συζήτηση με τους χρήστες του Λιμανιού, ούτως ώστε οι εξαγωγείς και γενικότερα οι εμπορεύόμενοι να ενισχύσουν τη συνεργασία τους και την κατανόηση με τον νέο διαχειριστή του Λιμανιού.

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις Χρηστών του Λιμανιού με την Κοινοπραξία και το Υπουργείο, με τον συντονισμό του ΕΒΕ Λάρνακας.