Ανακοινώσεις
09/01/2013

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επισκέφθηκε τα γραφεία του Επιμελητηρίου Λάρνακας όπου είχε συνάντηση με μέλη του Οργανισμού .  Ο κ. Αναστασιάδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του όπως και από Βουλευτές του ΔΗ.ΣΥ και του ΔΗ.ΚΟ περιόδευσε στη Λάρνακα όπου άκουσε προβλήματα επαγγελματιών.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Όθωνας Θεοδούλου καλωσορίζοντας τον κ. Νίκο Αναστασιάδη αναφέρθηκε στα προβλήματα της επαρχίας Λάρνακας όπως και στα σημαντικά έργα της πόλης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης τόσο παγκύπρια όσο και στην τοπική αγορά.  Σημαντική αναφορά έκανε ο κ. Θεοδούλου στα σοβαρά προβλήματα τα οποία δημιουργεί η εφαρμογή των Κανονισμών SEVESO II στις οικιστικές περιοχές του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας.  Για το θέμα της εφαρμογής των Κανονισμών SEVESO II o Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας παρέδωσε Υπόμνημα στον κ. Αναστασιάδη με τις απόψεις του Επιμελητηρίου Λάρνακας .

Ο κ. Νίκος Αναστασιάδης σε σύντομη τοποθέτηση του διαβεβαιώνει ότι εάν η ψήφος του Κυπριακού λαού τον εκλέξει στην  προεδρία της Δημοκρατίας θα έχει ως πρώτο μέλημα την επανεκκίνηση της Κυπριακής οικονομίας.

Ο κ. Νίκος Αναστασιάδης απάντησε σε ερωτήσεις μελών του Επιμελητηρίου για το θέμα της υπογραφής μνημονίου της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Τρόικας, της τραπεζικής κρίσης, της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης στα Κυπριακά Δικαστήρια, της μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών από τη Λάρνακα, του προτύπου για το χαλούμι κ.α.